Ειδικά σχεδιασμένα σπίτια

 

Με κολόνες και δοκούς

 
Η ανάγκη της αρχιτεκτονικής και λειτουργικής προσαρμογής της οικίας στα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε οικοπέδου και τις ιδιαίτερες συνθήκες κατοίκησης, απαιτεί ευελιξία σχεδιασμού. Αυτή επιτυγχάνεται με την χρήση υποστυλωμάτων και δοκών (post & beam) από ειδικά επεξεργασμένη ξυλεία μεγάλων διατομών, που επιτυγχάνει επίσης τα μεγάλα ανοίγματα των σύγχρονων κατασκευών. Στην συνέχεια η κατασκευή ολοκληρώνεται με τα χαρακτηριστικά του ξύλινου σκελετού.

Και σε αυτήν την περίπτωση οι επιλογές επενδύσεων σε τοίχους, στέγες, κουφώματα και δάπεδα παρέχονται με απεριόριστη ελευθερία στον αρχιτέκτονα και στους ιδιοκτήτες του κτιρίου.
 
 

Διαμορφώστε το σπίτι σας με τα καλύτερα υλικά

 
Δώστε στο σπίτι σας το ύφος και την αισθητική που σας αρέσει:

Τοίχοι με έγχρωμα διακοσμητικά επιχρίσματα από φυσικά υλικά, επενδύσεις με ειδικά επεξεργασμένη ξυλεία ή ακόμα με τούβλα ή πέτρα.

Στέγη με εμφανή ξύλινα δοκάρια, επενδύσεις και κεραμίδια ή δώμα με κυκλαδίτικη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική.

Εξωτερικά κουφώματα με πλήρη στεγανότητα ανοιγόμενα ή συρόμενα και πατζούρια ή ηλεκτρικά ρολλά. Επιλογές από ειδική ξυλεία, από PVC ή αλουμίνιο με θερμοδιακοπή.

Δάπεδα από σκληρό ξύλο που προσφέρουν ζεστασιά και πολυτέλεια, κεραμικά πλακίδια σε άπειρα σχέδια για ευκολία στην χρήση, πατητή τσιμεντοκονία για μινιμαλιστική αισθητική.

Έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και εσώθυρες σύγχρονης κατασκευής με επιλογές μοντέρνας ή παραδοσιακής εμφάνισης.