ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ

Η Canadian Homes® κτίζει το σπίτι σας με υλικά που προτείνει η φύση. Τα πράσινα σπίτια εκμεταλλεύονται τις ανανεώσιμες πηγές υλικών από την φύση και επιβαρύνουν αυτή στο ελάχιστο δυνατό. Η παγκόσμια περιβαλλοντολογική οργάνωση WWF αναφέρει άλλωστε ότι το ξύλο είναι το πλέον οικολογικό οικοδομικό υλικό.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός γίνεται με κύρια κριτήρια τον συνδυασμό λειτουργικότητας, φυσικού φωτισμού, φυσικού αερισμού και εμφάνισης.
Η κατασκευή προβλέπει τις καλύτερες μονώσεις και εγκαταστάσεις για αποδοτική χρήση ενέργειας, νερού και άλλων πηγών.

Τα πράσινα κτίρια σχεδιάζονται για να μειώσουν την καθολική επίδραση του κτισμένου περιβάλλοντος στην ανθρώπινη υγεία και στο φυσικό περιβάλλον. Εκμεταλλεύονται ως επί το πλείστον τις ανανεώσιμες πηγές υλικών από την φύση ενώ αντιθέτως επιβαρύνουν αυτή στο ελάχιστο δυνατό.

Γιατί να επιλέξετε Canadian Homes®1
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Οι στρώσεις μονωτικών υλικών εξασφαλίζουν χωρίς θερμογέφυρες την καλύτερη θερμομόνωση για ελάχιστη χρήση ενέργειας θέρμανσης και ψύξης.
2
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Τα φυσικά υλικά κατασκευής και επενδύσεων δημιουργούν αίσθηση ευεξίας στην διαβίωση των κατοίκων και επιβαρύνουν λιγότερο το περιβάλλον.
3
ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Η άρτια μελέτη και κατασκευή από τους πλέον ειδικούς στον χώρο, απεδείχθη με την ακέραια συμπεριφορά των κτιρίων μας στους μεγάλους σεισμούς στον Ελλαδικό χώρο.
4
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Σχέδια από διακεκριμένους αρχιτέκτονες, κορυφαίες επενδύσεις και εξοπλισμός θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.
5
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο πιο σύντομος χρόνος παράδοσης συγκριτικά με τις προδιαγραφές, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
6
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Τα σπιτια και oι επαγγελματικές αίθουσες κατασκευής άνω των 40 ετών με απρόσκοπτη συμπεριφορά και δεκάδες μηχανικοί πελατες, υποδηλούν την αξιοπιστία μας.